Dopřejte si zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou

Vrásčitý horní ret, spodní ret bez objemu či odkryté dásně při úsměvu trápí mnoho žen i mužů. Také svěšené koutky rtů představují problém, zejména při práci vyžadující kontakt s lidmi, protože kvůli nim člověk působí naštvaně, aniž by chtěl. A kdo si dnes může dovolit odrazovat klienty nevlídným výrazem?

Výhodou je, že současná estetická medicína velmi pokročila a zvládá poměrně jednoduše i modelace rtů. Pokud nejste spokojeni se svými rty, dopřejte si jejich klinické zvětšení a další úpravy kyselinou hyaluronovou. Tělu vlastní látka kyselina hyaluronová, aplikovaná injekčně, vám pomůže získat hezčí a plnější rty, vyhladí vrásky a zajistí lifting rtů. Lze jí také ošetřit okolí rtů, především takzvané kuřácké vrásky, a nadzvednout koutky rtů pro sympatičtější výraz v obličeji. Ošetření rtů kyselinou hyaluronovou trvá zhruba 20 minut a výsledek přetrvá asi půl roku.

Individuální postup vám v rámci konzultace navrhne zkušený lékař. Nejlepší specialisté s dlouhou praxí, kteří učí aplikovat kyselinu hyaluronovou i pracovníky jiných klinik, jsou soustředěni v pražské Brandeis Clinic. Zařízení se nachází v atraktivní historické budově U Modré Růže v centru Prahy, a kromě zájemců z celé České republiky ho vyhledává i zahraniční klientela, která oceňuje příznivý poměr kvality výkonů a cen.

Bolest při zákroku je minimální a dá se i zcela odstranit

Pro některé klienty však nejsou překážkou finance, ale strach z injekcí. Vyjadřuje se k tomu Anna Brandejs, majitelka a spoluzakladatelka kliniky: „Při zvětšení a tvarování rtů kyselinou hyaluronovou používáme injekce se znecitlivujícím lidokainem, které mají navíc kanyly se zaobleným hrotem, což také snižuje bolestivost a riziko vzniku modřin.

Lékaři Brandeis Clinic každý měsíc zvětší rty kyselinou hyaluronovou stovkám pacientů, kterým klinika nabízí nejlepší možné výsledky. Přicházejí zde i pacienti konkurenčních klinik, kteří nejsou spokojeni s modelací rtů a na Brandeis Clinic podstupují takzvanou remodelaci.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *