4 úžasné módní trendy na jaro a léto 2023

Nikdo nedokáže předvídat budoucnost, ale v módním průmyslu již nyní dobře ví, co se bude nosit v následujících sezónách. Jestli chcete vypadat stylově a zároveň si užít hodně pohodlí, letošní jaro a léto jsou pro vás ideálním obdobím pro nákupy. Některé kousky máte ale možná již ve své skříni. Vyplatí se vám je vytáhnout na světlo a znovu nosit!

Kůže na každém kroku

Během letošního jara a léta bude velmi populární kůže. Nejde jen o kožené bundy, které se vám budou na jaře hodit. Stejně tak si můžete užít elegantní blejzry nebo midi šaty z tohoto jedinečného materiálu. Nemusí se přitom jednat ani o pravou kůži. Stejně dobře vám poslouží kousky z koženky nebo veganské kůže, jestli nenosíte kůži z etických důvodů.

Šaty s průstřihy budou stále velkým hitem

Tento typ šatů není ničím novým. Nosí se již pár let a nikam rozhodně neodchází. Čím více prostřihů, tím stylovější letos budete. Do práce se bude více hodit značková zdravotní halena nebo lehké letní šaty do kanceláře. Do práce se tyto šaty příliš nehodí, protože vám odhalí kůži na boku, pod prsy nebo na zádech. To se do většiny zaměstnání zrovna nehodí.

Denim je stále na vzestupu

Džíny jsou populární po desítky let. V posledních letech byly trochu na ústupu, ale letos jsou naplno zpátky. Zvolit si můžete klasické džíny, džínové šátky, trenčkoty, bundy i sukně. Záleží jen na tom, jaký kousek budete potřebovat doplnit do šatníku a co se vám bude líbit nejvíce. Fantazii se meze nekladou. Mezi oblíbené denimové kousky patří:

  • džíny,
  • sukně nebo šaty,
  • topy,
  • bundy.

Cargo kalhoty s kapsami jsou zpět

Kapsáče byly velmi populární na konci 30. let minulého století. I dnes jsou ale velmi stylové. Bílé kalhoty dámské se budou hodit do práce. Na volnočasové aktivity budou ale cargo kapsáče dokonalým parťákem. Nemusíte se soustředit na jednobarevné varianty. Dokonale budou vypadat i květinové vzory nebo cargo bundy na jaro.

 

Zdroj obrázku: Cozy Home / Shutterstock.com