Šperky podle osobnosti jsou velkým hitem! Tyto jsou nejoblíbenější

Doplňky jsou ozdobou každé ženy i muže. Šperky v sobě nesou energii, emoce, city a velkou moc. Záleží jen na tom, jaké šperky si pro sebe zvolíte. Mnoho lidí si volí podle toho, kdy se narodili, podle znamení zvěrokruhu nebo sází na moc, kterou danému šperku dali předchozí generace a určité národy. Podívejme se na nejoblíbenější prvky, které můžeme mít ve své šperkovnici.

Šperky s hlubokým významem

Pro mnoho lidí jde jen o ozdobu. Pro jiné jsou šperky symbolem jejich síly a energie. Ženy v Říme nosily perlové náhrdelníky, když chtěly být krásnější. Řekové věřili, že perly mohou posílit manželství. Skvostné briliantové náušnice vám také přidají na kráse. To platí i o jiných špercích.

 

V hinduismu se také používají perly ve formě náušnic. Mají ženy ochránit před tím, aby se staly vdovami. Pro pocit bezpečí v manželství se dnes hodí i jiné šperky. Vybírejte briliantové prsteny s manželem. Uvidíte, že vaše manželství bude pevnější a vy budete mít více sebevědomí.

Šperky podle znamení zvěrokruhu

Na trhu najdete nespočet šperků (přívěsků i náušnic), které budou mít na sobě vyobrazené znamení zvěrokruhu. Nezáleží na tom, jestli jste tvrdohlavý Beran, něžná Ryba nebo vášnivý Lev. Každé znamení zvěrokruhu si může najít dokonalý šperk, který půjde k vaší osobnosti.

Kámen narození pro vnitřní sílu

Každé znamení zvěrokruhu má přidělené některé kameny, které posilují vaši osobnost. Budou vás chránit před špatnými věcmi a podporovat vaše silné stránky. Jestli věříte v sílu kamenů a krystalů, měli byste si zjistit, který kámen patří k vašemu znamení zvěrokruhu. Dáme vám malý příklad:

  • Beran – achát, akvamarín, ametyst, citrín, diamant, granát;
  • Ryby – ametyst, jaspis, kalcit, korál, křemen, kunzit, měsíční kámen;
  • Lev – citrín, fluorit, granát, jantar, karneol, křišťál, rubín.

Šperky na míru

Pro milovníky jedinečnosti jsou šperky na míru dokonalým řešením. Můžete si sami vybrat druh kovu, kámen a tvar šperku. Záleží jen na vaší fantazii a šikovnosti klenotníka, kterému tuto práci svěříte. Jedinečné šperky ale také najdete u drobných výrobců, kteří nabízí své výtvory.

 

Zdroj obrázku: Oleg Gekman / Shutterstock.com