Nejlepší vychytávky do auta, které budou skvělým dárkem

Každý muž a mnoho žen si do svého auta pořizují nejrůznější doplňky, které jim mají zpříjemnit jízdu. Některé věci jsou čistě praktické. Jiné jsou určeny pro nejmenší účastníky provozu. Bez některých doplňků se rozhodně neobejdete a má je v autě většina lidí. Jiné nejsou tak běžné, ale rozhodně jsou šikovné. Mezi ty nejběžnější doplňky patří:

  • držák na mobil,

  • vůně do auta,

  • nabíječka na mobil.

Parkovací asistent

Tohle by rozhodně neměl být doplněk, ale nutnost do každého vozu. Některá auta mají parkovací senzory zabudované, ale většina vozů je nemá. V takovém případě byste se měli podívat na parkovacího asistenta. Pomůže vám s parkováním a ochrání vás i váš vůz před nehodou.

Organizér pro děti

Cestování s dětmi není nikdy jednoduché, ale můžete si ho zpříjemnit. S organizérem na zadní sedačce budou mít děti po ruce pití, jídlo i hračky. Vaše auto bude krásně organizované a praktické. A navíc vám dítě neušpiní botami sedačku, ale jen organizér, který snadno vyperete.

Pomocník pro čistý kufr

Žádný řidič nechce mít špinavý kufr. Na trhu si jistě vyberete vany do kufru, které vám s tím pomohou. Jejich cena není vysoká a zachrání váš kufr před zbytečnou špínou. Vybírejte podle typu svého vozu a najdete produkt, který tam bude dokonale padnout. A vy nebudete muset složitě čistit kufr.

Doplněk pro lepší vzhled i funkčnost během zimy

Podzim a zima jsou pro vůz velmi náročné. Proto byste měli své auto chránit. Nákup deflektorů ochrání vaše okna. Budete si moci vyvětrat bez nepříjemné sprchy při dešti a dodají autu sportovnější vzhled. Druhou možností jsou clony, které ochrání váš motor před sněhem a ledem.

Alkohol tester pro všechny případy

Tuto položku by měl mít v autě každý, kdo pije alkohol. Ráno po večírku si musíte být jistí, že v sobě nemáte žádný alkohol. Jedině tak budete mít jistotu, že nesedíte za volantem pod vlivem alkoholu. Nejen, že tím ochráníte zdraví sebe a lidí v okolí, ale také ušetříte svou peněženku.

Zdroj obrázku: helena0105 / Shutterstock.com