Vylepšete svůj interiér pomocí samolepek – zde jsou naše tipy

Vylepšete svůj interiér pomocí samolepek – zde jsou naše tipy

Chcete bydlet v zajímavém interiéru, který rozhodně nezklame svým vzhledem? Potom se zaměřte na prvky, kterými ho můžete jak zajímavě, a tak i jednoduše vylepšit. A to pomocí samolepek. Jaké jsou možnosti? Představujeme vám je.

Obývací pokoj

Chcete se ve svém obývacím pokoji cítit příjemně, a zároveň z něho chcete vytvořit místo, které budou obdivovat i návštěvy? Potom vsaďte na fototapety. Ty jsou skvělou možností, jak se dá zajímavě oživit větší a také prázdná zeď. Když se podíváme i na výčet výhod, které mají, rozhodně sem patří:

  • Široká škála rozměrů
  • Bohatý výběr motivů
  • Příznivá cena

Kladem je i to, že fototapety celkem snadno nalepíte. Ideální je lepení ve dvou, které je díky samolepící vrstvě hračkou, a to s jistotou dlouhé životnosti.

Vylepšete svůj interiér pomocí samolepek – zde jsou naše tipy

Kuchyně

I když jde primárně o místnost, která je hlavně praktická, rozhodně to neznamená, že se nemůže jednat o místnost, která bude dokonalá i po estetické stránce. Co doporučujeme zde? Jelikož volné velké stěny zde pravděpodobně nemáte, rozhodněte se pro něco menšího. A pro co? Jsou to originální samolepky do kuchyně. Přednosti jsou u nich stejné, jako u fototapet. Když jde o výběr motivů, určitě doporučíme takové, které nějak souvisí s jídlem. Taková řešení se budou do kuchyně skvěle hodit. Zvláště, pokud ji máte kombinovanou i s jídelnou a tak ve své kuchyni i stolujete.

Vylepšete svůj interiér pomocí samolepek – zde jsou naše tipy

Dětský pokoj

I ten můžete vylepšit. A to velmi zajímavě. V první řadě je třeba ujasnit si, co váš syn nebo dcera milují a podle toho vybrat ten pravý motiv. A to nejenom již zmíněných fototapet, nebo také zajímavých samolepek. Opomenout nelze ani možnost pořídit tapety na dveře. Jednoduše je nalepíte a zajistíte, že váš potomek může mít své oblíbené dětské hrdiny stále na očích. I toto je cesta, se kterou vedle rozhodně šlápnout nelze. Uděláte radost jak svému dítěti, tak samozřejmě i sobě.