Nejlepší dárky k Valentýnu, narozeninám i Vánocům pro každou ženu!

Znáte svou ženu lépe než kohokoli jiného na světě? V tom případě by nemělo být náročné pro ni vybrat dokonalý dárek. Většina mužů s tím má obrovské problémy. A nezáleží na tom, k jaké příležitosti se dárek vztahuje. Ať jde o výročí, Valentýn, narozeniny nebo Valentýn, poradíme vám pár tipů. Zvolte jednu kategorii a potom konkrétní dar, který bude sedět vaší ženě.

Šperky jsou sázka na jistotu

Prsteny, náušnice, náramky, náhrdelníky i přívěsky na krk jsou vždy skvělou možností pro dárek. Každá žena je jiná, takže musíte vybírat s rozumem. Postup ale může být velmi jednoduchý, Stačí, když uděláte pár základních kroků, které vás dovedou k úspěchu. Při výběru musíte myslet na:

  • vkus vaší ženy (podle šperků, které již nosí),
  • velikost,
  • vhodný materiál,
  • cenové rozpětí.

Jedinečný dárek na míru

Darovat něco od srdce může být jednodušší, než si myslíte. Musíte se jen zamyslet nad tím, co bude mít pro vaši drahou polovičku velký význam. Pořídit lis na textil je náročné, ale můžete najít společnosti, které tisknou originální trička. A nechat jako dárek vytvořit z vlastních fotografií. Stejný postup můžete využít pro puzzle, hrnečky nebo polštáře.

Darujte zábavu a pořádnou porci legrace

Dárek nemusí být vůbec drahý. Vytvořte výběr romantických filmů, které budete společně sledovat. Uvařte (nebo kupte) večeři při svíčkách nebo vytvořte playlist s jejími oblíbenými skladbami. K tomu se skvěle hodí jedinečná drobnost. Krásný potisk na hrnek ji může pobavit a potěšit. Přitom to stojí jen pár korun, takže vám dárek nevyždímá peněženku.

Dárky pro milovnice pohybu

Snaží se vaše drahá polovička udržet štíhlou linii? Pořiďte jí fitness náramek, chytrý náramek nebo stylovou podložku na cvičení. Hlavní je, abyste znali svou partnerku. Jedině tak zvolíte dárek, který se jí bude doopravdy hodit a bude jí těšit po dlouhou dobu. Soustřeďte se na její koníčky a pořiďte jí něco, co bude moci využívat ve volném čase.

 

Zdroj obrázku: maxbelchenko / Shutterstock.com